Популярне

А якому ресторану Тернополя віддаєте перевагу ви?

Місто Тернопіль має багатогранну гастрономічну культуру — можна поїсти як атлантичні устриці, традиційний борщ і неаполітанську піцу, так і суші у Тернополі, які готують ледь не на кожному кроці.

Які ресторани Тернополя обрати для свого особливого свята? Для цього ідеально підходить Сім’я ресторанів Файного Міста!

Найкращі ресторани Тернопля: НА НЕБІ, ЯНГ, ЯН АМОР

Заклади мережі Файного вже багато років тримають позицію улюбленців тернополян, адже тут завжди привітне і якісне обслуговування, приємна і невимушена атмосфера, чудова кухня і демократичні ціни. Пропонуємо Вашій увазі топ-ресторанів для Ваших особливих подій:
• NA NEBI — чудовий для святкування хрестин, дня народження та весіль. До речі, тут відзначала своє одруження пара популярних блогерів, тому очевидно, що місце дійсно зіркове та класне! Розкішна тераса і не менш розкішна панорама відкриває гарні краєвиди на Тернопіль з шостого поверху будівлі.
• YOUNG — вечірки з друзями, гучні корпоративи з колегами. Відсвяткувати іменини чи день народження у клубному форматі тут також можна на високому рівні! Є місце для танців, міні-сцена та обладнаний куточок для ді-джеїв. У клубі панує запальна і драйвова атмосфера, яку доповнюють азійські коктейлі та світло неону.
• JanAmor — у цьому ресторані створилося стільки сімей, що просто не злічити! Ресторан має романтичну і затишну атмосферу, тому тут часто освідчуються у коханні, святкують невеликі весілля і річниці. Вишуканий заклад, який знається на тонкощах гармонійного поєднання вин Старого і Нового світу та високої кухні з авторським акцентом.
Важливо, що кожен із цих ресторанів ретельно готується до важливих подій своїх відвідувачів, допоможуть розробити новее або доповнити існуюче меню, підберуть ідеальний алкоголь та розсадять гостей. Вони дійсно відповідальні у підготовці до свята, тому спокійно покладайтеся на них за будь-якої ситуації.

Який ресторан у Тернополі здатен вразити всіх гостей на Вашому святі? Смачна кухня від Сім’ї ресторанів Файного Міста догодить кожному!

Смачна їжа у ресторані Jan Amor

На кожному святі застілля має неабияке значення, адже треба подбати про те, щоб кожен учасник події і запрошений гість був задоволений і ситий. Про це подбало Файне місто:
• НА НЕБІ — ресторан української кухні, що змінив звичне уявлення про традиційні страви! Багато позицій готують на грилі, до яких з найбільшої винної шафи у Тернополі оберуть бездоганну пляшку вина.
• ЯНГ — східна кухня в оригінальній подачі. Тут можна поїсти незвичних ролів і класичних страв Китаю, Японії, В’єтнаму і Таїланду.
• Ян Амор — авторська французька кухня. Особливий акцент на морепродуктах преміум-класу.
За подробицями і резервом звертайтеся до адміністрації потрібного закладу. 

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією