Популярне

Відомий Тернопільський блогер не змін прожити на мінімальну зарплату

Тернопільський шоумен, ведучий, блогер Олесь Зіньків спробував провести експеримент над самим собою. Хлопець вирішив прожити тиждень на три тисячі гривень, однак грошей йому забракло.

Про це інформують "Тернополяни" з посиланням на повідомлення блогера. Олесь зізнається, що здався скоро, хоч спочатку вірив, що все вдасться, адже сума не маленька.  

"3000 грн на тиждень - це багато чи мало? Ще пару років тому моя мама мала десь подібну ЗП, я вчився в універі, а батьки мені 200 гривень на тиждень і 50 гривень на поїзд додому і мені вистачало на всі побутові витрати, на вcі п'янки-гулянки і ще відкладав на кавалєрку. Тоді ніколи б не міг подумати, що мені буде не вистачати 3000 грн в тиждень.

Я пішов на такий експеримент бо зловив себе на тому, що дуже багато тринькаю грошей, наплював на правило "не зменшуй витрати, а збільшуй доходи" і вирішив з колєгою попробувати прожити тиждень на 3000 грн.

Я здався в четвер на перший тиждень. I в середу на другий.... Ну як на мене нереально.

-1000грн мінімум - сходити в магазин за продуктами;

-1000грн мінімум - заправити на тиждень машину.

І в тебе залишається 1000грн на всякі витрати по 50-100грн, яких зазвичай не помічаєш.

I тут велика страшна сума 3000грн перетворюється в майже нічого.

І це я не враховував такі витрати як оренда квартири, комуналка, ліки, стрижки, спортзали, інтернет, телефон і т.д. А ще вдітись купити, а ше піти до когось на п'янку... хммм…

Запитаю вас як думаєте скільки треба грошей в тиждень щоб прожити?", — зазначає Олесь Зіньків.

Люди здебільшого відгукнулися скептичними зауваженнями, мовляв, якби захотів, то ще б і лишилося, адже люди живуть і на мінімальну зарплатню, а їздять не на дорогих машинах, а на громадському транспорті, який заправляти не потрібно, тож і дешевший.  

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією